Учиха Итачи Администратор
| Заглавие: Учиха Итачи うちはイタチ Пет Окт 23, 2009 11:40 am | |
| Име: Учиха Итачи Възраст: 17 Дата на раждане: 09 юни Зодия: Близнаци Ранг: S-класа Липсва Нин От: Leaf Семейство: Саске Учиха (малък брат) Side-ритник Kisame Стопанин: Акатски Известни цитирам: безумни брат, ако искате да ме убие, ме мразиш, аз мразя и оцелее в един грозен начин. Тичам, тичам и придържам към живота.
Постижения: Завършва академията нинджа на 7 години с топ клас, овладели Шаринган 8 годишна възраст, се превърна в Chuunin на 10-годишна възраст, Anbu лидер на възраст 12, унищожена целия си клан и повишен в S-класа липсва нин на 13 години .
Сделката с него: Най-член на тайно общество, Акатски, който дори Орочимару признава, е по-силен от себе си, Итачи е обвит с тайнственост. Той е убил цялото му семейство с причината, че е за измерване на силата му. Той напуска малкия му брат жив след издъних съзнанието му. Макар да изглеждаше, че Итачи пощадени брат му, така той може да стане по-силна и по този начин един достоен противник някой ден, ние вярваме, че някъде дълбоко в сърцето си много нарушени, той обича Саске в собствената си много странен начин.
От някой, който е убил цялото му семейство, Итачи е изненадващо unconfrontational и unbloodthirsty за разлика от това как можеше да се очаква от него да бъде. Имаше много случаи, когато той може да има лесно убит противник, но вместо това ги остави тежко ранени и избягва, тъй като много битки, както той би могъл. Итачи има проблеми и би било възхитителен когато най-накрая да разберете защо.
Техники:
Снимка: - Spoiler:
| |
|